Fjällräven Kånken Mini Dagssekker Sekker og kofferter,fjällräven keb jacket,verdensomspennende berømmelse

NOK544.11  NOK272.05Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 001164
  • 5690 stk. på lager
  • Fjällräven Kånken Dagssekker Sekker og kofferter,fjällräven anorak no 8 test,Norge Rabatt Online Salg
  • Fjällräven Kånken Dagssekker Sekker og kofferter i norge,fjällräven greenland,fornuftig pris
  • Fjällräven Kånken Dagssekker Sekker og kofferter Norge,fjällräven kanken mini,beste selger
  • Fjällräven Kånken Mini Dagssekker Sekker og kofferter,fjällräven keb jacket,verdensomspennende berømmelse
  • Fjällräven Kånken Dagssekker Sekker og kofferter Ekte,fjallraven sweden,avansert
Fjällräven Kånken Mini Dagssekker Sekker og kofferter,fjällräven keb jacket,verdensomspennende berømmelse_checkout
fjällräven greenland parka Fjällräven Sekker og kofferter Dagssekker , Fjällräven Kånken Mini Dagssekker Sekker og kofferter,fjällräven keb jacket,verdensomspennende berømmelse fjällräven mini,Crazy opprykk

Kånken ble lansert i 1978 for å bidra til å forebygge ryggproblemer sett blant svenske skolebarn. Fordi vi mener at en god vane kan aldri starte for tidlig, har vi utviklet en mindre versjon av den nå klassiske ryggsekken. Kånken Kids har stropper som er spesielt utviklet for å passe en liten barnets rygg og brystbelte for å holde skulderremmene på plass. Formatet er perfekt for barn som ønsker å bære sin egen matpakke eller pakke deres favoritt teddy, en endring av klær, frukt eller noe annet de kanskje ønsker å ha med dem gjennom dagen. Kånken Kids er laget i solid og lett Vinylon F stoff som er vann- og smussavstøtende. Hovedrommet har en stor glidelåsåpning som gjør det enkelt å pakke og pakke. Det er to flate sidelommer og en frontlomme med glidelås. Den leveres med en sittepute som er lagret i innsiden baklommen. Det er håndtak på toppen og smale, smidige skulderremmer. Logoen på forsiden dobler som en reflektor.


Spesifikasjoner:

Høyde: 29 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 13 cm
Vekt: 220 g
Yttermateriale: Vinylon F 100% Vinylal

Vinylon F:

Slitesterkt materiale som tåler tidens tann: Vinylon F er navnet på den slitesterkt stoff som har bidratt til Kånkens popularitet de siste årene. Mens den er et syntetisk materiale - det er laget av en fiber kalt polyvinylalkohol - den har visse egenskaper som ellers for det meste finnes i naturlige materialer.

Varig beskyttelse mot fuktighet: Stoffene som benyttes i ryggsekk normalt kreve et belegg, slik som polyuretan (PU) eller silikon, for å være vanntett. Den vinylon fiber, på den annen side, oppfører seg som et naturlig materiale som sveller når det blir fuktig. Fuktigheten gjør også stoffet tettere, slik at det tåler fuktighet uten behov for et belegg.

Ikke vent lenger og kjøp Fjällräven Kånken Mini med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til Fjällräven kjøp på nett toll Norge kan du finne andre Dagssekker produkter i kategorien Sekker og kofferter som kan supplere din bestilling. Kjøp Fjällräven Kånken Mini og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Dagssekker tilbud og velg de beste tilbudene.

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Fjällräven - Sekker og kofferter- Dagssekker