Fjällräven Keb Loft Isolerte jakker Grønn Herreklær,fjällräven keb jakke,Rimelig pris

NOK1,973.95  NOK986.97Du får 50% avslag
  • Modell: Fjällräven 001158
  • 6821 stk. på lager
  • Fjällräven Keb Loft Isolerte jakker Grønn Herreklær,fjällräven keb jakke,Rimelig pris

Velg ønsket variant:Ant.

Fjällräven Keb Loft Isolerte jakker Grønn Herreklær,fjällräven keb jakke,Rimelig pris_checkout
fjällräven expedition Fjällräven Herreklær Isolerte jakker , Fjällräven Keb Loft Isolerte jakker Grønn Herreklær,fjällräven keb jakke,Rimelig pris fjällräven sarek,stort utvalg

Lys og så beleilig forsterkning jakke med samme høye nivå av funksjonalitet som de andre plagg i Keb serien. Polstret med den nye syntetiske G Loft Supreme som føles som ned og har en usedvanlig høy isolasjonsevne, selv når fuktig. Ytterstoffet er føyelig polyester med G 1000 forsterkninger nederst, på lommeåpninger og på innsiden av frontåpning for ekstra slitestyrke der det trengs mest. Den perfekte varme plagg for turer i skiftende vær, passer godt under en skalljakke og tar minimal plass i en ryggsekk. The front glidelås er toveis og kan åpnes fra under for ventilasjon, og det er en ytre beskyttende klaff med knapper. To håndlommer med glidelås og to åpne mesh lommer på innsiden. Elastisk bånd på ermene og snøring justering nederst. Regular fit.


Spesifikasjoner:

Konsept: Trekking
Vekt (FJR): 350 g
Forbruker Materiale: G Loft Supreme, Polyester
Yttermateriale: 100% Polyester, G 1000
Lite: 65% polyester, 35% bomull

Materialer:

G 1000: En av verdens beste utendørs tekstiler: G 1000 er Fjällrävens egen slitesterke og allsidige stoff, en velprøvd utendørs klassiker som vil forberede deg for alle typer opplevelser, i alle klima hele året - fra tropene til polarområdene . Den tettvevde stoffet (65% polyester og 35% bomull av høyeste kvalitet) behandles med Greenland Wax. Denne kombinasjonen gjør G 1000 en av verdens beste utendørs tekstiler med en rekke sterke egenskaper:

Slitesterkt G 1000 er svært motstandsdyktig mot slitasje, og dette i kombinasjon med den lave vekten gjør det til et utmerket valg for både reiser og friluftsliv.

Vannavvisende Greenland Wax gjør G 1000 plagg svært motstandsdyktig mot regn og fuktighet. Dette betyr at du kan bruke dem under korte regnskurer. Hvis stoffet blir våt, tørker det fort.

Vindtett Den tette veven gjør G 1000 nesten helt vindtett. Når impregnert med Greenland Wax det gir full beskyttelse mot bitende vind.

Puste En av G 1000 mest imponerende kvaliteter er dens utmerket ventilasjon - det effektivt slipper fuktighet fra kroppen, noe som er spesielt praktisk når delta i anstrengende aktiviteter.

UV-beskyttelse Stoffet gir nesten 100% beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler (UVA og UVB) og derfor reduserer faren for solbrenthet.

Mosquito trygg Den stramme stoffet holder mygg og andre flygende insekter borte fra huden din - praktisk både på fjellet og i skogen, eller når du reiser i varmt klima.

G Loft Supreme:

Lett og isolerende, selv i våte forhold

G Loft Supreme er Fjällrävens nye syntetiske polstring med en usedvanlig høy isolerende evne, selv i våte forhold. Materialet er utviklet eksklusivt for Fjällräven av isolasjons eksperter på Goldeck Textil i Østerrike.

Den unike blanding av hule og supertynne polyesterfibre - 10 prosent av disse blir resirkulert polyester - har en naturlig, "cluster" dannende evne, akkurat som høy kvalitet ned, noe som betyr at det skaper mange små luftlommer som isolerer brukeren mot Forkjølelsen. Den molekylære struktur av fibrene gir et "minneeffekt", hvilket betyr at de automatisk tilbake til sin opprinnelige myke spiralform etter komprimering. Denne evnen til å gjenopprette vedvarer selv etter gjentatte vasker og langvarig bruk. Det er en blanding av resirkulert polyester, som er noe stivere enn naturlige fibre, som gir materialet dets unike spensten.

G Loft Supreme er også rask tørking, ventilasjon, svært komprimerbar og lett å vaske.

Fjällräven bruker G Loft Supreme i produkter som må være både veldig isolerende og ekstremt vannavstøtende - for eksempel for fotturer eller kanopadling - samt lett og enkel å oppbevare i en ryggsekk.

Er du ute etter Fjällräven Keb Loft? Hos Fjällräven Norge Rabatt Online Salg Norge finner du alle typer Isolerte jakker produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Fjällräven, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår utendørs butikk.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Farge: Grønn
Fjällräven - Herreklær - Isolerte jakker,Farge: grønn